Vi utvecklar dina medarbetares kompetens!

Vill du utveckla kompetensen hos dina medarbetare?

AARO Academy har mycket att erbjuda. Här hittar du praktiska utbildningar i både IFRS och AARO-produkterna, som uppfyller olika unika inlärningsbehov, allt lättillgängligt online.

Varje månad strösslar vi kunskap över både kunder och icke-AARO-användare, som direkt kan appliceras i det dagliga arbetet.

[maxbutton id=”17″ url=”https://www.aaro.com/utbildningar/training-schedule-all-trainings/” text=”Se alla kurser, datum & boka här »” ]

IFRS-kurser som passar alla
Om du arbetar med att skapa finansiella rapporter vet du säkert att kunskaper inom IFRS är en stor fördel. Hos oss hittar du både grundläggande och mer fördjupande IFRS-kurser, inom ett brett spektrum av redovisningsfrågor.

Kunskaper inom IFRS är något som alla som arbetar med redovisning behöver. Våra kurser passar alla, oavsett om du arbetar i AARO eller ett annat koncernredovisningssystem.

AARO-kurser för våra kunder
Som AARO-användare drar du eller din personal nytta av våra kurser på många sätt. Vi har kurser för nybörjare, utbildning inom specifika områden i AARO samt fördjupningskurser, så som i den legala logiken.

Då kan en AARO-utbildning behövas:

  • Helt ny i AARO? – Vi har grundkursen du behöver.
  • Nyanställd personal? – Ny personal får de grundläggande kunskaper som behövs eller kompetens i nya AARO-funktioner.
  • En anställd byter roll? – Vi gör dig bekant med tidigare okända eller nya AARO-funktioner i önskad del av AARO, eller utökar den grundläggande kompetensen.
  • Det behövs en uppdatering i AARO:s funktioner? – Vi uppdaterar er i användningen av befintlig AARO-version, och om ni har gjort en uppgradering finns vår delta-kurs redo.

Vår vision är att vara en kompetenshöjande långsiktig partner i alla delar av koncernrapporteringen, oavsett om du använder AARO eller inte.

AARO – din partner i koncernrapportering.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar