AARO Version Management

Med AARO Version Management är din AARO-installation alltid underhållen, säker och kompatibel med nya funktioner. Tjänsten kan läggas till AARO SaaS eller till din lokala installation.

Håller din AARO-installation på topp!

AARO Version Management vänder sig till dig som vill ha alla relevanta nya funktioner tillgängliga i er installation, utan att din IT-personal behöver involveras varje gång.

AARO Version Management håller din AARO-installation på topp, året runt.

IT installation
AARO Version Management

Detta är AARO Version Management

AARO Version Management (Versionshantering) kan utföras med utgångspunkt från vilken äldre version av AARO som helst. Själva uppgraderingarna sker dock alltid till antingen den senaste eller den näst senaste AARO-versionen som är släppt, vilka är de versioner vi stödjer och underhåller.

Känn dig trygg i att du och din organisation arbetar i en optimerad mjukvara som alltid innehåller relevanta nya funktioner som underlättar ert dagliga arbete.

Uppgraderingarna består av 3-4 mellan-uppgraderingar (CPV:er) och en (1) huvuduppgradering (Major) per år.

CPV och Major, vad är det för skillnad?

  • CPV-uppgradering – 3-4 gånger per år.
    Dessa uppgraderingar lyfter AARO-installationen ett eller flera versionssteg inom din befintliga AARO-version och innehåller felkorrigering, optimeringar och system- och prestandaförbättringar.
  • Major-uppgradering – en gång per år.
    Major-versionen är utvecklad för att möta nya och förändrade kund- och marknadsbehov och innehåller ny funktionalitet samt tekniska och funktionella förbättringar.
versionshantering

Kontakta oss för en demo

Vill du veta mer om hur AARO fungerar i praktiken? Eller är du intresserad av att låta oss se över hur ni skulle kunna förbättra er nuvarande rapporteringsprocess? Välkommen med din förfrågan.