fbpx

Tjänster

Vi har tjänster för alla behov: AARO Support, stöd i bokslutsprocessen med AARO Closing Services, kompetensutveckling med AARO Academy, och mycket mer.

Våra tjänster hjälper dig och din organisation i det dagliga arbetet med koncernrapportering

AARO Academy

AARO Academy

AARO Academy erbjuder kompetensutveckling inom IFRS, koncernredovisning och konsolidering samt i olika delar av AARO-produkterna.
AARO Support

AARO Support

AARO Support vägleder dig som kund inom AAROs serviceorganisation. Vi erbjuder ärendehantering dygnet runt och online produktsupport via AARO Service Center.
AARO consultancy services

AARO Consultancy

AARO Consultancy är konsulttjänster med fokus på förändring, förbättring och effektivisering av sättet att arbeta med AARO-produkterna.
AARO SaaS

AARO SaaS

AARO SaaS är en komplett installation av AARO i en molnbaserad tjänst. Vi sköter och bevakar all IT-infrastruktur och funktionalitet som krävs för att köra AARO.
AARO closing services

AARO Closing Services

AARO Closing Services är tjänster specialiserade på kvalitetshöjande stöd under bokslutsprocessen, samt under bokslutet.
AARO version management

AARO Version Management

Med AARO Version Management är din AARO-installation underhållen, säker och kompatibel med nya funktioner, året runt.
AARO implementation services

AARO Implementation Service

AARO Implementation Service utför kvalitativa implementeringar av alla våra produkter, anpassat efter varje kunds behov och miljö.

Kontakta oss för en demo

Vill du veta mer om hur AARO fungerar i praktiken? Eller är du intresserad av att låta oss se över hur ni skulle kunna förbättra er nuvarande rapporteringsprocess? Välkommen med din förfrågan.