Ledning

På AARO har vi 150 specialister inom koncernrapportering, konsolidering, systemutveckling, IT-drift, försäljning, projektledning och produktledning. Våra kontor finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Dubai och Nairobi.

Ledningen

Jörgen Persson

CEO

Jörgen har varit aktiv i företaget sedan 1994 och har arbetat både som konsult, utvecklare, produktutvecklingschef och VD.

Richard Berntsson

COO

Richard har på AARO tidigare varit leveransansvarig, projektledare, marknadschef, ansvarig för befintliga kunder och säljchef för Sverige.

Jonas Aaro

Styrelseordförande och grundare

Grundare av AARO och har även arbetat som konsult och VD.

Andrea Moroni

Global IT-chef

Andrea är i grunden teknisk specialist med fokus på tjänstedrift och leverans. Han har de senaste 12 åren arbetat som ledare med olika IT-driftkonstellationer runt om i Norden.

Annette Melkstam

Ekonomichef

Annette är ekonom med mångårig erfarenhet inom både ekonomi och AARO.

Jeanette Söderberg

Konsultchef Sverige

Janette är en erfarenhet ledare med över 20 års erfarenhet inom olika systemorienterade försäljnings- och leveransorganisationer. Hennes meritlista täcker erfarenhet i hela kundens värdekedja. 

Peter Sohlén

Säljchef Sverige

Peter började som applikationskonsult på AARO 2007 och blev senare Key Account Manager för befintliga kunder. De senaste åren har han jobbat med nyförsäljning. Controller i grunden, med mångårig erfarenhet inom Ericsson.

Åsa Fogelin

Chef för utveckling och test

Åsa är en erfaren ledare inom system- och produktutveckling och har arbetat många år inom finansbranschen.

Erik Johnson

HR-chef

Erik är utbildad personalvetare med erfarenhet av personalfrågor från både små och stora organisationer, främst med inriktning på IT och Telecom. 

Emelie Carlsson

Produktchef

Emelie är civilingenjör från KTH och har varit anställd på AARO sedan 2008. Hon har haft roller bland annat som kundsupport- och utbildningsansvarig och som produktexpert.