AARO Implementation Service

AARO Implementation Service utför kvalitativa implementeringar av alla våra produkter – så att du snabbt och smidigt kan komma igång med din nya mjukvara.

Implementation av AARO

Ett implementeringsprojekt omfattar flera förutbestämda steg, som alla är viktiga komponenter för att skapa ett stabilt och pålitligt koncernrapporteringssystem, anpassat efter din organisations önskemål och behov.

Vår implementationsprocess är väl inarbetad och beprövad för att leda till det resultat som du förväntar dig. Processen innefattar arbete från både oss och dig som kund och ditt team. 

aaro implementation team
implementationsprocess

Så går implementationprocessen till

  • En av våra projektledare driver projektet från start till mål tillsammans med ditt team.
  • Implementationsprojektet innefattar teknisk installation, konfiguration, kundanpassningar och datamigrering.
  • Vi ser till att ni gör de förberedelser som behövs i er miljö.
  • Våra konsulter hjälper er med viktiga beslut för utformningen av specifika kundanpassningar.
  • Vi guidar er till rätt utbildning hos AARO Academy för att ni snabbast möjligt ska kunna komma igång att arbeta i mjukvaran.
  • Så snart implementeringen är klar sammanfattar vi projektet och aktiverar önskade användare.

Implementation av övriga AARO-produkter

Installation av mindre mjukvaruprodukter utförs som ett konsultärende och samordnas av oss på AARO. Vi ser till att de resurser som behövs är redo att genomföra implementationen tillsammans med din berörda personal.

implementation

Kontakta oss för en demo

Vill du veta mer om hur AARO fungerar i praktiken? Eller är du intresserad av att låta oss se över hur ni skulle kunna förbättra er nuvarande rapporteringsprocess? Välkommen med din förfrågan.