fbpx

Om AARO

AARO grundades med visionen att göra konsolidering i större såväl som mindre koncerner enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat vår produkt i 35 år, erbjuder vi idag ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, koncernredovisning, konsolidering och analysarbete. 

Välj AARO för en smidig och säker koncernrapporteringsprocess

Ledande leverantör av koncernrapporteringssystem

Vi är sedan flera år den ledande leverantören av koncernrapporteringssystem på den svenska marknaden. Våra kunder är representerade inom en mängd olika branscher, med varierande rapporterings- och uppföljningskrav. 

Idag använder 30 % av bolagen på Nasdaq Stockholm Large Cap AARO, och även på Mid Cap är 30 % av bolagen AARO-användare. 

AARO är ett självfinansierat, privatägt företag och har idag 150 anställda i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Nairobi och Dubai.

partner koncernrapportering
Baspaket

AARO Baspaket

Vi etablerades 1989 och den första versionen av vår mjukvara AARO kom ut på marknaden 1999.

2005 lanserade vi AARO Baspaket – ett färdigt standardsystem som enkelt installeras, men som kan anpassas efter varje kunds önskemål och krav. AARO Baspaket vänder sig både till större och mindre koncerner, och förenklar och kortar ner tiden för implementation av AARO.

Den senaste versionen av AARO, AARO24, släpptes för implementation i början av februari 2023. Boka din uppgradering redan nu eller kontakta oss för mer information.

Kunddriven utveckling

Vi vurmar för kunddriven utveckling och har genom åren utmärkt oss genom förmågan att anpassa oss efter kundernas behov.

Nära samarbeten och utvecklingsprojekt, tillsammans med några av Skandinaviens största koncerner, har bidragit till att skapa en organisation som är väl rustad att möta marknadens behov såväl i Sverige, som internationellt.