Vd:n har ordet

Ett år går fort när man har roligt. Snart har hela 2013 passerat och det är dags för reflektion. En av årets höjdpunkter var användarkonferensen den 30:e september. Där hade vi många givande dialoger med er om hur ni vill att vi och produkten AARO ska fortsätta utvecklas för att möta era önskemål. Extra roligt är att den senaste versionen AARO15 togs emot så väl. Den nya modulen för hanteringen av interna mellanhavanden (Intercompany) var efterlängtad, så en intensiv vinter och vår med många uppgraderingar väntar.

Enkäten vi genomförde efter konferensen visar att många av presentationerna som hölls var givande och inspirerande. Presentationen om kassaflöde i AARO har lett till att fler såg fördelarna med att ta fram sitt kassaflöde i AARO. Feedbacken vi fått på presentationen om hur AARO används av andra resulterar i att vi under nästa år kommer hålla frukostseminarier i detta ämne.

Avslutningsvis vill jag än en gång tacka användarkonferensens gästtalare. Det var redovisningsspecialisterna Sara Fornelius och Karin Söderlund från PwC som talade om IFRS och K3, samt Karl-Henrik Sundström, chef för division Printing and Living på Stora Enso, som berättade om verksamhetsstyrning i praktiken. Mycket uppskattat!

Jörgen Persson
CEO

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar