Rapportgenerator

Rapportgeneratorn – ditt dagliga verktyg i AARO!

”AARO har många fördelar som passar oss. Det vi gillar bäst är att vi har full transparens från koncernnivå ner till alla våra operationella nivåer, genom den integrerade rapportgeneratorn.”

Så säger vår kund AFRY om rapportgeneratorn.

Rapportgeneratorn i AARO innehåller hela organisationens rapporter. Det är här du och dina användare skapar era rapporter, gör ad hoc-analyser, stämmer av koncernen, med mera.

Alla rapporter är transparenta

Det betyder att du kan använda funktionerna Drilldown och Expand för att gå ner på djupet i en rapport och undersöka detaljer, utan fördefinierade sökvägar. Rapporter kan skapas och presenteras på flera sätt:

  • Direkt i AARO via webbklienten.
  • Via vår integration med MS Excel.
  • Spara MS Excel-genererade rapporter direkt i AARO’s webbklient.

Du kan välja att visa rapporterna i olika typer av diagram för att visualisera dina rapporter och uppföljning. Ett antal standardrapporter är färdiga att börja användas från start. Efter det skapar ni själva övriga bolagsspecifika rapporter som ni behöver.

transparent rapport
fördelar-aaro-rapportgenerator

Fördelar med AARO’s rapportgenerator:

Book

Kontakta oss för en demo

Vill du veta mer om hur AARO fungerar i praktiken? Eller är du intresserad av att låta oss se över hur ni skulle kunna förbättra er nuvarande rapporteringsprocess? Välkommen med din förfrågan.