Fler som valt AARO!

Hector Rail är järnvägsoperatör och oberoende leverantör av linjetrafik för den europeiska järnvägsmarknaden. Sedan 2004 bedriver de järnvägstrafik i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och nu även i Storbritannien. Hector Rail har huvudkontor i Danderyd och personalkontor på flera andra orter. Bland kunderna finns både industriella fraktare, speditörer, intermodala operatörer och traditionella järnvägsföretag.

Midway Holding är en koncern med nio helägda dotterbolag. Konglomeratet innefattar affärsområdena handel (3 bolag, bland annat inom bilförsäljning och tillverkning av medaljer och sigill) och teknik/tillverkning (6 bolag, exempelvis utveckling och tillverkning av byggnadsställningar och tillverkning/försäljning av släpvagnar under fyra olika varumärken.) Huvudkontoret ligger i Malmö.

Precise Biometrics – börsbolag som utvecklar lösningar för smidig och säker identitetskontroll. De fokuserar på två affärsområden; fingeravtrycksteknik och mobila smartkortslösningar. Inom fingeravtrycksteknik har de utvecklat en algoritm för identifiering på t.ex. mobiltelefoner, läsplattor, och mindre enheter så som armbands-smartklockor. I segmentet mobila smartkortslösningar arbetar de med fingertrycksidentifiering på id-kort, som idag används nationellt i bland annat Portugal och Thailand. Huvudkontor i Lund.

Quant, tidigare ABB Full Service, är sedan 25 år marknadsledande inom industriellt underhåll, där de implementerar förbättringar av säkerhetsrutiner och inför prestandaoptimeringar och underhåll inom produktion och utrustning. De är verksamma globalt och har pågående uppdrag i mer än 300 olika industrianläggningar över hela världen.

Varmt välkomna!

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar