Aaro Systems på ICPAK-mässan i Kenya

I slutet av maj besökte Aaro Systems organisationen ICPAK:s (Institutet för auktoriserade revisorer i Kenya) årliga mässa tillsammans med kollegor och medlemmar i organisationen från vårt kontor i Nairobi.

ICPAK är en sammanslutning av auktoriserade revisorer i Kenya. Dess uppgift är att samordna aktiviteter och övervaka intressen hos kvalificerade och auktoriserade revisorer. Föreningen arbetar aktivt för utveckling och reglering av revisorer och rådgivare Kenya, med syfte att bidra till nationell ekonomisk tillväxt och utveckling.

Mässan var den 31:a i ordningen och lockade i år drygt 1600 deltagare från flera länder i Afrika.

Aaro East Africa Ltd deltog som utställare och fick både visa upp AARO och träffa branschfolk på större företag, i offentlig sektor och i biståndsorganisationer, bland andra svenska organisationen Diakonia som driver biståndsverksamhet i både Kenya och många anda länder i världen.

Under besöket medverkade också vår styrelseordförande Jonas Aaro och Aaro East Africa’s seniorsäljare Brian Nyongesa, i loppet Mater Heart Run (10 km), som varje år arrangeras av barnsjukhuset Mater Hospital i Kenya, till förmån för barn med behov av hjärtoperationer.

I loppet, som anordnas i flera större städer i Kenya, deltar både barn och vuxna och donationerna har hittills hjälpt drygt 2 500 barn från fattiga områden i Kenya, Uganda, Tanzania, Etiopien, Malawi och Zambia att bli opererade.

» Läs mer om ICPAC
» Läs mer om The Mater Heart Run

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar