Vi välkomnar nya kunder i alla regioner! 

Fler som upptäckt marknadens smartaste CPM-system!

Här är ett urval av nya kunder som valt en enklare och snabbare koncernredovisning och leasehantering med AARO. Under det senaste halvåret välkomnar vi:

 • Addsecure erbjuder lösningar inom säker kritisk kommunikation och data. Företaget förser kunder inom säkerhets- och fastighetsbranschen, kommuner, transport och logistikföretag, och energibolag med lösningar inom Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue och Smart Transport.
 • Al Ghurair (Al Ghurair Investment LLC) grundades 1960 och är idag ett av de största diversifierade industrikonglomeraten i Mellanöstern. Huvudsakliga affärsområden är livsmedel, resurser, fastigheter, konstruktion, energi, och affärssatsningar inom bland annat tryckbransch och detaljhandel.
 • Combined Excellence AB fokuserar på att äga, utveckla och förvärva spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. Bolaget arbetar inom tre segment; Digital Experience, Digital Operations och Digital Infrastructure. Koncernen omsätter drygt 660 Mkr med en snabb tillväxttakt.
 • Easa Saleh Al Gurg Group (ESAG) – multidivisionskonglomerat i Förenade Arabemiraten som består av 27 företag. Koncernen har verkat i över fem decennier och dess affärsintressen omfattar främst detaljhandel, byggnad och konstruktion samt industriella satsningar och joint ventures. Aktiv närvaro i hela Asien, Mellanöstern och Afrika, delar av Amerika, Australien och Nya Zeeland.
 • Fastator – investmentbolag som bygger upp och investerar i bl.a. nischade fastighetsbolag där de, genom aktivt och långsiktigt ägande, bidrar till att utveckla bolagen och skapa aktieägarvärde. Fastator grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
 • HIFAB är specialister inom projektledning och strategisk rådgivning inom bygg- och anläggningsbranschen. De har 12 kontor i Sverige, två internationella kontor med projektverksamhet i ett tiotal länder.
 • LO, Landsorganisationen i Sverige, är en sammanslutning av fackliga arbetstagarorganisationer – förbund. De 14 medlemsförbunden organiserar cirka 1,4 miljoner medlemmar. LO har till uppgift att leda och samordna LOs och förbundens arbete med att tillvarata arbetstagarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet. LO samverkar internationellt med andra fackförbund inom Europafacket samt globalt inom Internationella fackliga samorganisationen, IFS.
  LO valde AARO som koncernredovisningssystem för hela koncernen, som består av ett 50-tal dotter- och intresseföretag.
 • Nordomatic – ledande, oberoende specialist och partner inom klimatsmart fastighetsautomation med fokus på “smart buildings” och energieffektivisering i större fastigheter. Marknad i Sverige, Norge och Danmark.
 • Oatly är ett svenskt företag som älskar havre och vars idé är att driva en förändring mot ett mer hållbart samhälle. Ett samhälle där vi konsumerar mindre animalier och mer växtbaserat. Med huvudkontor och produktions- och utvecklingsanläggning i Sverige samt kontor och fabriker på flertalet kontinenter finns Oatly idag i nästan 30 länder i Europa, Asien, Nordamerika och Australien.
 • Ryds Bilglas är en ledande bilglasexpert med verksamhet i Norden och Storbritannien. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII (Nordic Capital). Koncernen består av fyra kedjor: Ryds Bilglas, Samglas, Svenska Bussglas och National Windscreens (Mobile Windscreens), med över 220 verkstäder och 230 mobila enheter. Koncernen omsatte under 2019 ca 1700 MSEK med ca 900 anställda.
 • Svea Ekonomi är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. De erbjuder tjänster som företags- och privatlån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso samt smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik.
 • WallVision – internationell tapetproducent som också är marknadsledande i Norden inom segmentet premiumtapeter. Företaget designar, utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa tapeter till över 100 länder runt om i världen. Kärnvarumärken är Cole & Son, Wall & Decò och Boråstapeter.
 • XLLNC erbjuder enkla, flexibla IT-lösningar för den digitala arbetsplatsen. De är specialiserade på de idag självklara IT-tjänsterna på varje arbetsplats: datorer, surfplattor, telefoner, mötesrum och skrivare. Etablerade i fyra länder med kunder och användare på stora bolag och myndigheter inom en rad olika branscher.

Välkomna till AARO!

Dela artikeln på sociala medier