Vi levererar på distans

Till alla våra kunder!

Vi på AARO arbetar hårt för att ert arbete i AARO ska påverkas så lite som möjligt nu under rådande Corona-pandemi.

Vi arbetar med oförminskad styrka
Vi har anpassat oss till aktuella restriktioner och därmed hur vi arbetar tillsammans, så att era AARO-projekt fortsätter enligt tidplan. Vi har samlat kompetensen från hela organisationen och kan med oförminskad styrka ge er rätt stöd och hjälp vid behov. Även om det numera oftast sker på distans.

Supporten är öppen som vanligt
Vår support är öppen som vanligt, och vi erbjuder konsult- eller interimstjänster för bokslutsstöd eller utveckling av ert AARO-användande. Möten via webben (Teams, Skype eller Zoom) är smidigt. Hjälp med systemadministration löser vi via vår backofficetjänst, som varit på distans länge.

Prognoser
Ni vet väl att det är smidigt och går snabbt att sätta upp en enkel prognosrutin i AARO för att kunna ta in täta resultat- & kassaflödesprognoser? Många av er har det säkert redan eller kan sätta upp det själva, men tveka inte kontakta oss om ni vill ha hjälp att skapa de blanketter och rapporter som behövs. Blir bättre och mer robust än att skicka runt Excelmallar via e-post.

Vi kan även erbjuda vår produkt AARO Cash Forecast, stödet när du ska göra likviditetsprognoser, som dessutom är enkelt att installera.

Alla kurser online
Vi erbjuder nu alla våra utbildningar på distans, där teoripass varvas med eget arbete i våra utbildningsmiljöer. Se alla kurser och schema här.

Med vänliga hälsningar
Jörgen Persson
CEO
Aaro Systems AB

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar