Vi är glada att kunna välkomna Happy Socks och Regin!

Happy socks startades våren 2008. Två vänner hade en vision om att förändra en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designföremål, och en vilja att sprida glädje. Konceptet förverkligades, och resultatet blev högkvalitativa strumpor och underkläder för alla tillfällen, tankesätt och stilar.

Happy socks erbjuder en nästan ändlös variation av strumpor i unisex-modeller med annorlunda design och ett brett spektrum av färgkombinationer och mönster.
Idag säljs Happy Socks i mer än 90 länder och på alla kontinenter.

Svenskägda Regin utvecklar, marknadsför och säljer produkter och system som skapar bra inomhuskomfort och lösningar som optimerar resursanvändningen i byggnader. De har ett av marknadens bredaste program för fastighetsautomation och kan erbjuda helhetslösningar som sparar energi i fastigheter och bidrar till en hållbar framtid. Målgrupp och kundkategorier är systemintegratörer, installatörer och OEM-kunder.

Företaget etablerades 1947 och har idag kontor i 15 länder. Regin Sverige ingår i Reginkoncernen som har verksamhet i Norden, Europa och Asien, och de har valt AARO som koncernrapporteringssystem.

Välkomna till AARO!

Dela artikeln på sociala medier