Vd:n har ordet

Jag är stolt. Stolt över mina medarbetare som tillsammans har arbetat hårt för att 2012 skulle bli ett så fantastiskt år som det blev!

2012 ökade vi inte bara vår omsättning och utökade personalstyrkan med ännu fler duktiga medarbetare. Vi passerade också den magiska gränsen med 100 koncerner som använder AARO – ett bevis på att AARO är den flexibla lösning som passar alla koncerner, en standardprodukt som är enkel att kundanpassa och skräddarsy.

Nu har vi lämnat 2012 bakom oss och tagit klivet in i 2013. Lika entusiastiska, lika motiverade, lika engagerade. Vi har rivstartat året med några mycket uppskattade frukostseminarier i Malmö, Göteborg och Stockholm, som resulterade i många givande möten.

Inom kort kommer vi att träffa användarföreningens styrelse för att diskutera Aaro Systems utvecklingsprocess och resonera kring i vilken riktning våra produkter och tjänster bör utvecklas.

Vi vill också träffa dig för att diskutera hur vi kan hjälpa er vid anpassningen av er koncernredovisning till K3-regelverket.

Jörgen Persson, CEO

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar