Läraren får 6 av 5 stjärnor av mig!

“Så roligt att vara tillbaka och jobba med AARO igen. Det märks att systemet har utvecklats med åren!”

Det sade en kund som inte jobbat i AARO på senare år, och som deltog i kursen AARO Analysis – Reports & Excel för att friska upp minnet.

Kommentaren återspeglar både hur mjukvaran AARO har utvecklats över tid – den blir bara bättre och bättre! – och det faktum att AARO Academy möter många olika utbildningsbehov i våra kunders organisationer.

“Läraren får 6 av 5 stjärnor av mig. Hon var väldigt kunnig i ämnet och kunde svara på alla frågor, gav tydliga förklaringar och visade exempel. Hon hade också rätt tempo i presentationen så man höll sig fokuserad under hela tiden.” sade en deltagare från kursen AARO Lease IFRS 16.

“Kursläraren lade extra tid på att hjälpa mig med några mindre frågor – tumme upp!” var en reflektion från kursen AARO System Administration – Closing Administration.

En annan positiv kommentar från våra kursenkäter kom från en deltagare i AARO Analysis – Dashboard & Charts training: “Läraren hade djup kunskap om programvaran, var lätt att lyssna på och gav tydliga förklaringar av allt.”


Är du också sugen på att lära dig något nytt med oss?

AARO Academy har kurser som passar både nybörjare och erfarna AARO-användare. För dig som vill bekanta dig med koncernredovisning och IFRS men inte använder AARO erbjuder vi allmänna, praktiska IFRS-kurser på grundläggande eller avancerad nivå.

AARO Academy »

Dela artikeln på sociala medier