De valde rätt, de valde AARO!

Några av våra senaste nya kunder som gjorde det bästa valet för sin koncernrapportering – AARO!

Airteam Sweden AB har sitt huvudkontor i Stockholm och tillhör Ratos Group. Airteam Sweden AB:s omsättning var cirka 300 MSEK för 2019. De har företag i Sverige och Danmark och den huvudsakliga verksamheten ligger inom ventilation.

CIDAN Machinery AB är en global leverantör som erbjuder ett brett sortiment av högteknologiska lösningar och produkter för företag som är verksamma inom plåtslageri, byggnadsindustri och tillverkningsindustri. Via återförsäljare och agenter är de tillgängliga i fler än 30 länder.

Eniro AB är ett nordiskt bolag med cirka 1000 anställda. De är noterade på Nasdaq Stockholm och är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Deras huvudsakliga aktiviteter är digital marknadsföring för mindre och medelstora företag och tillhandahållande av adress- och kontaktinformation, kartor, vägbeskrivningar, gatuvyer etc, till privatpersoner och företag. Eniros huvudkontor ligger i Kista utanför Stockholm.

LYKO är en ledande hårvårds- och skönhetsspecialist som erbjuder ett brett utbud av produkter inom hårvård och skönhet via e-handel, salongs- och butiksverksamhet. Lyko är noterat på First North Premier Growth Market. Koncernen har ca 750 st anställda.

MFEX (Mutual Funds Exchange AB) grundades 1999 i Sverige och har blivit den största oberoende fondplattformen i Europa och Asien, som omfattar 51 länder. MFEX erbjuder en komplett och modern lösning för fondhandel, fonddistributionstjänster med mera.

Varmt välkomna till AARO!

Dela artikeln på sociala medier