AARO passar alla branscher! Under första halvåret valdes AARO av bland andra:

Danska Junckers Industrier A/S är Europas ledande tillverkare av massiva trägolv för sport, bostäder och arbetsplatser, och den enda golvtillverkaren på marknaden som kan erbjuda egna trävårdsprodukter för regelbundet underhåll samt renovering av trägolv. Produktion i Danmark, baserad på danskt hantverk. Junckers finns representerat i över 30 länder via 7 dotterbolag. Exporten utgör två tredjedelar av den totala omsättningen och produkterna säljs i över 45 länder i hela världen.

Roplan är en internationell industrikoncern specialiserad på design, utveckling och tillverkning av kundanpassade axeltätningar för roterande applikationer, aseptiska anslutningar och provtagningssystem, magnetdrivna mixrar och mekaniska tätningar. Bland kunderna finns bland andra Alfa Laval och Rolls Royce. Familjeföretaget har sedan starten 1977 utvecklats till en av de ledande tillverkarna i världen och består idag av 135 anställda i Sverige, England, USA och Kina. Huvudkontor i Tumba.

1999 öppnade Sneakersnstuff en butik med bara sneakers, på Södermalm i Stockholm. Konceptet gjorde succé och idag har de även butiker i Berlin, London och Paris och en webbutik med kunder i över 70 olika länder. Som en av få butiker i världen har de också haft nära designsamarbeten med flera av de största skotillverkarna i branschen, så som adidas, Puma, Reebok, Vans, Asics, New Balance och Converse.

Varm välkomna till oss!

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar