AARO har erhållit certifieringen ‘Great Place to Work’!

Vi är glada att kunna meddela att AARO officiellt har uppnått certifieringen ‘Great Place to Work’ för våra kontor i Sverige och Nairobi, Kenya! Det betyder att vi har en bevisat enastående arbetsplatskultur på våra kontor.

Att nå certifieringen första gången denna typ av medarbetarundersökning genomfös är ovanligt för förstagångsföretag, vilket gör oss än mer stolta!

Utmärkelsen ‘Great Place to Work’ är ett bevis på att vårt engagemang i att skapa en trivsam arbetsplatskultur för våra anställda, fungerar. Vårt engagemang för att forma en arbetsplatskultur där våra medarbetare trivs och utvecklas är viktigt både för allas välbefinnande och vår tillväxt.

Vad baseras certifieringen på?

Great Place to Work-utmärkelsen är baserad på Trust Index®-medarbetarundersökningen som tillhandahålls av det globala företaget Great Place to Work. Certifieringen som tilldelas gäller ett år och är baserad på en omfattande bedömning av arbetsplatsens förhållanden, anonym feedback från anställda samt en utvärdering av viktiga kulturella och organisatoriska egenskaper.

Kärnan i certifieringens lyckade resultat är att vi tar vår dedikerade medarbetar-vision på allvar; att stolta och engagerade medarbetare är grunden för en blomstrande organisation.

Att erhålla certifieringen är dock inte slutet på vårt arbete – det är en av milstolparna i en ständigt pågående förbättringsresa. Vi är fortsatt engagerade i att förbättra vår arbetsplatskultur, och att ta ta till oss varje medarbetares feedback och behov.

”Att få Great Place to Work-certifieringen visar att våra medarbetare är vår största tillgång. Vi kommer att fortsätta att investera i våra anställdas välbefinnande och utveckling, för att säkerställa att AARO förblir en bra arbetsplats.”

Erik Johnson, HR Manager Sweden

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar