Vilken lyckad AARO-konferens 2017!

Tack alla medverkande för en lyckad och mycket trevlig konferens!

Årets användarkonferens bjöd på premiärvisning av AARO19, lite skönsång, mycket nätverkande och många miniutbildningar i allt från hur man gör fusioner, till automatiserade kassaflöden.

Konferensens båda dagar var välbesökta, med kunder i varierande storlekar från hela landet. Huvudämnet på konferensen var releasen av AARO19 och alla nyheter i den. Vi visade bl.a. hur man med livekopplingar kan arbeta med AARO-rapporter direkt i PowerPoint och Word. Vi visade nya funktioner i Dashboard, så som deadlines i workflows och hur flera rapporter på dashboard kan uppdateras samtidigt vid val av ex. en ny period, ett nytt bolag osv.

Fyra kunder stod på scenen och höll mycket intressanta föredrag om hur de använder AARO, och under dag 2 hölls miniutbildningar med nyttig information och massor av tips & tricks.

Stort tack till alla er som kom och lyssnade, minglade och nätverkade. Vi utvecklar AARO för er skull och är väldigt glada över att ni ger oss så mycket bra och positiv feedback!

Vi ser fram emot ett minst lika givande 2018 och hoppas att vi ses igen på kommande event och förstås på nästa års användarkonferens.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar