Så hanteras fusioner enligt bfn – Heldagskurs i klassrum, Göteborg, 30 maj

Regelverket gällande fusioner från Bokföringsnämnden (BFN) berör många i branschen, men hur fungerar det och hur jobbar man med det i praktiken?

Det får du veta på denna kurs, som innehåller både teori och övningar. Kursen är en heldag och hålls på Hotell Pigalle i Göteborg.

Lärare är två av branchens mest kunniga i ämnet, tillika välkända AARO-profiler: Markus Hellman och Johan Nilsson.

Agenda:

  • 8:30-9:00: Kaffe/te, registrering och installering vid din plats i kurssalen.
  • 9:00-11:50: Genomgång av BFN:s vägledning. Vi går igenom teorin och principerna för olika typer av fusioner och hur man redogör för fusioner i Sverige. Därefter kommer vi att göra relevanta fusions-övningar i MS Excel. De utvalda övningarna är de vanligast förekommande och hjälper dig att förstå principen om hur man gör en fusion.
  • 12:00-12:55: Gemensam lunch på Hotell Pigalle.
  • 13:00-16:00: Övningarna i MS Excel fortsätter. Vi går sedan vidare till AARO där du kommer att göra några av de utvalda övningarna. Under denna session kommer du att lära dig mer om fördelarna med att använda AARO i ditt arbete.

Datum: Tisdag 30 maj 2023, kl 8:30-16:00

Plats:
Hotell Pigalle
Södra Hamngatan 2A, Göteborg

Pris:
6 500 kr (exkl. moms) per person. (Lunch, kaffe & kaka ingår).

Kursmaterial: 
Medtag egen dator med MS Excel intallerat.

Kursledare:
Kursen är framtagen och leds av Markus Hellman och Johan Nilsson – AARO:s experter i ämnet och två av marknadens mest kunniga.

  • Markus Hellman är applikationskonsult och stöttar många börsbolag med frågor och hantering av framför allt legal karaktär.
  • Johan Nilsson är redovisningsexpert med mångårig erfarenhet från bland annat Bokföringsnämnden och Finansinspektionen.
Dela eventen