Så hanteras fusioner enligt BFN – Heldagskurs i klassrum 19 april

Regelverket gällande fusioner från Bokföringsnämnden (BFN) berör många i branschen, men hur fungerar det och hur jobbar man med det i praktiken?

Det får du lära dig på vår heldagskurs i hantering av fusioner enligt BFN, med Markus Hellman och Johan Nilsson!

Kursen hålls på svenska och är innehållsrik, med både teori och övningar. Kurssalen är på plats hos oss på AARO-kontoret i Stockholm.

Agenda:

  • 8:30-9:00: Kaffe/te, registrering och installering vid din plats i kurssalen.
  • 9:00-11:50: Översyn av BFN:s föreskrifter. Vi går igenom teorin och principerna för olika typer av fusioner och hur man redogör för fusioner i Sverige. Övningar i MS Excel från reglementet. De utvalda övningarna är de vanligaste och innehåller riktlinjer och svar som hjälper dig att förstå principen om hur man gör en fusion.
  • 12:00-12:55: Gemensam lunch.
  • 13:00-16:00: Övningarna i MS Excel fortsätter. Vi går sedan vidare till AARO där du kommer att göra några av de utvalda övningarna. Under denna session kommer du att lära dig mer om fördelarna med att använda AARO i ditt arbete.

Datum: Onsdag 19 april 2023, kl 8:30-16:00

Plats:
AARO:s huvudkontor i Stockholm. Kungsbron 21, ingång G, 1 trappa upp (våning 5).

Pris:
6 500 kr (exkl. moms) per person. (Lunch, kaffe & kaka ingår).

Kursmaterial: 
Medtag egen dator med MS Excel intallerat.

Kursledare:
Kursen är framtagen och leds av Markus Hellman och Johan Nilsson – AARO:s experter i ämnet och två av marknadens mest kunniga.

  • Markus Hellman är applikationskonsult och stöttar många börsbolag med frågor och hantering av framför allt legal karaktär.

  • Johan Nilsson är redovisningsexpert med mångårig erfarenhet från bland annat Bokföringsnämnden och Finansinspektionen.

OBS! Kursen är fullbokad!

Dela eventen