Peter Sohlén och Gabriella Vettese om AARO & vår A Great Place To Work-certifiering

AARO – a great place to work!

Nu har det gått tre månader sedan Gabriella Vettese började hos oss på AARO.
Innan dess jobbade Gabriella på Great Place To Work Sverige, och var den som sålde in idén om att även vi på AARO borde testa att bli certifierade som A Great Place To Work.

Vi tände på idén eftersom vi vill vara en attraktiv och hållbar arbetsplats som är mån om vår personal, och vill utveckla och behålla den fantastiska kultur som vi har på AARO.

Ett år senare är vi certifierade som a Great Place To Work, vilket vi är mycket stolta över! Att vi dessutom lyckades attrahera en medarbetare från Great Place To Work, ser jag som en bonus och en kvalitetsstämpel på AARO som företag.

– Gabriella, hur har dina första tre månader på AARO varit?
– Det har varit tre intensiva och spännande månader, med mycket nytt att ta in. Därtill väldigt kul att lära känna både nya kollegor och kunder! Min första kontakt med AARO var som sagt i egenskap av kund via min tidigare arbetsgivare – Great Place To Work. Jag är präglad av min tidigare arbetsgivare på så vis att jag värdesätter hållbara arbetsplatser och god medarbetarkultur. Och jag är glad att dessa tre månader visat att AAROs Great Place To Work-certifiering har en konkret innebörd.

Tack för de fina orden, Gabriella. Vi ska naturligtvis fortsätta vårt jobb med att alltid vara en attraktiv och hållbar arbetsgivare, och behålla den grymma kultur vi har här på AARO. 😀

Peter Sohlén

Dela artikeln på sociala medier