Fantastiskt trevlig och lyckad användarkonferens 2016 på Haymarket of Scandic!

Årets användarkonferens under två dagar i Stockholm blev vår bästa hittills! Så känner i alla fall vi, och vi hoppas att alla som deltog också hade det trevligt och fick ut riktigt mycket nytta av både dag ett och två.

Under dag 1 presenterade vi sedvanligt den senaste versionen av AARO (AARO18) för första gången. Versionen är utvecklad med fokus på användarvänlighet, smidigare daglig användning för varje enskild användare, och enklare hantering av rapporter och text. Huvudnyheten är helt nya Dashboard, som är helt omgjord från grunden. Du kan nu till exempel ställa in en personlig start-vy som öppnas med dina inställningar vid varje inloggning, få en direkt överblick av ett visst företags rapporteringsstatus via nya aktiviteten ”Process Status”, och mycket mer.

Dag 1, 27/9 bjöd också på tre st Aaro Systems-kunder som berättade om hur de använder AARO i sin koncern på olika sätt, tips om smarta äldre AARO-funktioner som man inte bör glömma bort, information om IFRS och K3 från PwC, och mycket mer.

Sen blev det cirkus! På eftermiddagen och kvällens mingel stod vi alla och förundrades av en cirkusartist som visade konster med kroppen. De som ville fick också prova att åka Airboard, spela golf och testa andra aktiviteter. Det var uppskattat av både alla modiga som provade och för oss som tittade på.

Dag 2, 28/9 hade en mer studiefokuserad karaktär, där man som deltagare fick välja mellan olika komprimerade utbildningar i olika pass, fördelade över dagen i lokaler på Haymarket by Scandic. Det byttes pass, antecknades och dracks kaffe i mängder! Vi håller tummarna att alla hann delta på alla önskade pass och att ni fick lära mycket nytt om exempelvis, legal, analys, AARO och Excel, AARO Cash Forecast, Grafer i AARO, framtida produktutveckling, och alla de andra passen.

Ett stort tack alla föreläsare och alla som deltog!

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar