Därför valde Caroline och Gisela AARO som arbetsgivare

Varför valde de att söka sig till AARO, och vad tycker de är de tre bästa sakerna med AARO som arbetsgivare? Här får du svaret!

Gisela Kohlström, före detta redovisningsansvarig på Gunnebo, och Caroline Jonsson Cederling, tidigare CFO på Triboron International AB, berättar.

Hur är det att jobba som applikationskonsult på AARO?

– Jag har alltid tyckt om att kombinera koncernredovisning med bra IT-stöd och att jobba med olika system, berättar Gisela Kohlström. Jag hade dessutom arbetat i AARO innan och gillade det. Då en vän tipsade om att AARO sökte applikationskonsulter blev jag så sugen att testa, så jag skickade in en spontanansökan!

Caroline Jonsson Cederlings intresse för att organisera och sortera saker har funnits ända sedan hon var liten.

– Jag har alltid gillat att lägga pussel och lösa kluriga uppgifter. Under mina år som ekonom har mitt systemintresse växt och jag har varit nyfiken på just rollen som applikationskonsult. Till slut tog jag mod till mig att hoppa över staketet och söka, berättar hon.

Vad gör en vanlig dag på AARO spännande?

– Som applikationskonsult är dagarna väldigt olika, eftersom man både jobbar med implementering, stöttar kunder i bokslut och får ta itu med olika systemfrågor. Känslan när man löser en kunds problem är väldigt härlig! Som nyanställd uppskattar jag särskilt relationerna med mina kunder och det mentorskap som AARO tillämpar, säger Gisela. Caroline håller med.

– Den väldiga variationen, både på arbetsuppgifter och frågeställningar som kan dyka upp, gör varje dag spännande och händelserik. Det är också kul att det är så stor variation på kundernas verksamhet.

Vad är de tre bästa sakerna med AARO som arbetsgivare?

– Det är högt i tak, jag känner verkligen av att min arbetsgivare är mån om att vi ska trivas, säger Caroline.

– Kollegorna, kunderna och att alla i teamet är så generösa med att dela sin kunskap, tycker båda två.


Intervjun är från en annons för tidningen Balans, nr 3, 2022.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar