2011 – Ett kanonår

När vi nu summerar 2011 så är det glädjande att vi fortsätter ta marknadsandelar! Under året valde 16 nya koncerner AARO som konsolideringslösning, nu är det fler än 90 koncerner och fler än 8000 användare som använder AARO för koncernrapportering och konsolidering.
Bland våra kunder finns det allt från stora globala koncerner med verksamhet i 100-tals länder till medelstora och mindre koncerner med alla dotterbolag i Sverige eller inom Norden.

En starkt bidragande orsak till framgångarna är att vi kan leverera ett komplett system som är färdigt och inte kräver flera hundra konsulttimmar innan man kan komma i produktion, eventuellt kan man behöva komplettera med nya konton och viss parameterersättning för att passa just sina specifika önskemål, något som kunden ofta gör utan konsultinsats.

Unikt med ett standardsystem där det finns flexibilitet på hög nivå. Vanligtvis måste man välja mellan fyrkantiga standardsystem eller flexibla verktyg som är konsultintensiva.

AARO är ett komplett system med allt från inrapportering, högpresterande konsolideringsmotor, standardrapporter och analys med drilldown i en och samma programvara. Analys ingår som standard med samma möjligheter som olika OLAP-verktyg men tillgängligt direkt i konsolideringsystemet!

Vi har byggt bort nackdelarna med traditionell OLAP men uppnår samma analysmöjligheter och kräver ingen eller minimal utbildningsinsats. Dessutom inga laddningstider eller nertider, uppföljningsmodellen är tillgänglig hela tiden och i realtid, alla rapporter har inbyggd drilldown på godtycklig dimension (vi har flera kunder med över 20 dimensioner).

Med AARO kan man konsolidera enklare, snabbare och mer transparent än med något annat system på marknaden.

Med vänliga hälsningar,
Jörgen Persson
VD, Aaro Systems AB

Dela artikeln på sociala medier